top of page
Sara-Garanty-porträtt-hemma_ISA_MATHESS

Om mig

Färg har alltid spelat huvudrollen i mitt liv vare sig jag arbetat som stylist, inredare eller konstnär. Jag började tidigt intressera mig för färger och dess betydelse och när jag skulle specialisera mig som inredare blev färgpsykologi det naturliga valet. Jag har efter min 3- åriga inredningsdesign utbildning i Barcelona arbetat och studerat färg på olika sätt sedan 2008. Jag arbetar huvudsakligen med färgsättning till privatpersoner. Några av mina mer offentliga projekt kan skådas på Rum 809, Scandic Anglais, Bo- och Samhällsexpo i Vallastaden, Rockfons nya kulörkollektion. Samt mina konstutställningar Colour Emotions som tagit plats på Tändstickspalatset, Hallwylska museet & Dunkers kulturhus. Jag älskar att sprida vidare min färglära och undervisar inrednings och arkitektstudenter utifrån hur färgen kan påverka vårt välmående, mentala hälsa och skapa en positiv förändring.

Jag är intresserad av hur färg och design kan föra oss samman som individer, hur det kan göra oss mer öppna och medvetna, hur det kan uppmuntra oss att fortsätta vara nyfikna, få oss att växa och uppmana till generositet och förtroende. Design och färg kan påverka hur vi beter och känner oss. Det kan förändra vårt sätt att göra saker på och hur vi ser på saker och ting. Att färg påverkar oss fysiskt, känslomässigt och själsligt inspirerar mig till att hela tiden vilja utforska området.

Bland mina kunder finns: Alcro, Formex, White Arkitekter, Mod Group, Arfy Arkitekter, Undertaksföreningen, Mitab, Kinnarps, Hysteria, Bollinger awards, Gense, Philips, Bo och samhällsexpo, samsung, Rockfon, Scandic anglais.

pic-4-kopia.jpg

Kontakta mig

Kontakta mig för en färgsättning, föreläsning eller något annat färguppdrag:

 

Sara Garanty

sara@saragaranty.com

076-854 63 52

Erik Dahlbergsgatan 25

115 32 Stockholm

 

Instagram: @saragaranty

NK.png
bottom of page