top of page
Skärmavbild 2017-05-07 kl. 21.15.29 kop

“Upplevelse

före trender"

Mina färgsättningar sätter människan i centrum. Jag är faschinerad av vad som driver oss, för oss samman och tillslut får oss att känna oss levande. Jag jobbar med färger som påverkar oss och känns genuina och levande snarare än trendiga för säsongen. Mina projekt handlar ofta om att lyfta arkitekturen, fånga emotionella perspektiv, är praktiska och poetiska. Jag skapar rum som lyfter individen och och får dig att växa. Ett hem som du längtar att få komma hem till. En bra färgsättning handlar inte bara om hur saker och ting ser ut, utan också om en mänsklig upplevelse, glädje och välmående.

Sara Garanty färgsättningshjälp

HAR DU SVÅRT ATT FÅ FÄRGERNA GÅ IHOP?

Eller få en sammanhållande fägsättning genom lägenheten eller huset? Jag hjälper till oavsett var du är i din färgsättningsfas. I vissa fall behöver bara några få kulörer justeras och ibland behövs hjälp med färgsättning på allt från tyger, möbler till väggar. Färgsättning och renovering behöver inte bli något ångestladdat utan något kul och som kan hjälpa dig och din familj att få ett mer praktiskt, mysigt och behagligt boende utefter er livssituation.

Hur går det till?

Först gör jag en intervju med er och går igenom ert behov och hur huset/lägenheten ser ut. Vad vi behöver förhålla oss till rent arkitektoniskt och sedan era egna behov i hemmet. Ni förser mig med ritning.

Jag sätter ihop en färgpresentation som jag skickar till er digitalt. Ibland skickar jag två förslag att välja mellan.

Utifrån mitt första förslag provmålar ni med dessa kulörer/tapeter. Sedan gör vi en gemensam revidering över förslaget, jag justerar om det är något som behöver ändras och sedan skickar jag ett slutgiltigt förslag.

LILLA PAKETET

Färgsättning över Zoom. Här går vi igenom lägenheten och ert behov över zoom. Detta passar bäst för små lägenheter upp till 3 rum. Eller om du endast har behov av färgsättning på väggar. Sedan kommer jag fram till ett färgförslag som ni sedan får bearbeta och provmåla på egen hand.

Pris: 5800 kr / 1.5 timmar

Hembesök. Jag kommer hem till er och gör en ordentlig analys av hemmet och era behov. Därefter ger jag ett färgförslag på väggar, lister, golv. Passar bra för lägenheter 2-5 rum. Revidering ingår.

Pris: 8800 kr

VIP
STORA PAKETET

Genomgående färgsättning. Behöver du hjälp med val av material, tyger, gardiner, mattor och färgsättning på väggar, tak och lister. Kanske håller du på att bygga hus eller precis flyttat in och ska göra om det mesta. Här ingår en mer detaljerad ritning samt färg och materialspecifikation.

Pris: ca. 15-30.000 kr

(beroende på husets storlek)

MELLANPAKETET

Bokning & Frågor

Boknig & Frågor
Skärmavbild 2024-04-10 kl. 09.34.26.png
bottom of page